O domu

Dom za smeštaj i negu starih lica Istok-svitanje je dom koji se nalazi na Medaku, u blizini okretnice GSP linija 18 i 29. U pitanju je miran deo grada dobro povezan sa centrom, a opet je izdvojen od gradske vreve. Luksuzna vila je uređena po najvišim standardima i poseduje veliko dvorište i prelepe terase sa koje se pruža pogled na ceo Beograd. Dom se nalazi u blizini auto-puta i svih većih medicinskih centara poput VMA, kliničkog centra i KBC Zvezdara.

Što se opremljenosti tiče, dom poseduje sve potrebno za visok komfor i ugodan boravak pokretnih i nepokretnih lica. Nega se sprovodi 24h dnevno i vaši najmiliji su u spretnim rukama najboljih medicinskih stručnjaka, lekara, tehničara, fizioterapeuta, i socijalnog radnika.

Vila je opremljena modernim video nadzorom, i svuda su postavljeni rukohvati pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg kretanja. Sva kupatila su specijalizovana, a postoji i đakuzi. Dom je specijalizovan za slabo pokretna i nepokretna lica, poseduje sve potrebne prilaze i rampe za lica sa invaliditetom, kupatila na svakom spratu, invalidska kolica, toaletne stolice, kao i stepomobil za lakše penjanje na ostale spratove vile.

Ishrana je apsolutno prilagođena svim medicinskim stanjima i potrebama, i sprema se u odvojenoj, profesionalnoj kuhinji. Trpezarija poseduje čajnu kuhinju koja je na raspolaganju za pripremu lakih obroka i napitaka, i sadrži sav potreban pribor i mašinu za suđe. Dnevni boravak ima kamin, udobnu garnituru, veliki LED Full HD televizor i kućni bioskop. U produžetku dnevnog boravka i trpezarije postoji izlaz na raskošnu terasu.

Sobe su sređene i na raspolaganju imamo luksuzne jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Svaka soba ima svoj LED TV, noćne stočiće, udobne ležajeve, police, i ormare. Svaki TV ima kablovsku sa preko 100 kanala, kao i pojačivač signala.

Dom poseduje i sopstvenu ambulantu opremljenom sa novim EKG aparatom, bocama sa kiseonikom, pulsnim oksimetrom, inhalatorima, aparatima za merenje pritiska i šećera u krvi.

Pogledaj Galeriju Slika

Obezbedili smo najbolje partnere za eksternu negu

Saradnici Doma

Stručnjaci i specijaliste, klinike, laboratorije i ustanove sarađuju sa domom Istok-svitanje kako bismo pokrili sve potrebe i segmente nege.